fbpx
header

Reviews


Zij gingen je voor

Wij hebben vele mensen mogen helpen met onze behandelingen. Op deze pagina vind je de ervaringsverhalen van onze tevreden klanten.

Zij gingen je voor

Wij hebben vele mensen mogen helpen met onze behandelingen. Op deze pagina vind je de ervaringsverhalen van onze tevreden klanten.

Bianca

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

Linda

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

Klazien

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

Daniëlle

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

Marjan

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

Melissa

Super lieve dames. Meelevend, echte schatten. Kom zeker weer. Was gezellig.

Graciëlla

Top, leuke dames.

Monique

Altijd een fijne behandeling en vakbekwaam personeel. Echt een aanrader.

Ina

Zoals altijd weer mooi wenkbrauwen

Kyra

Nienke is een hele leuke vrouw die je gaag wilt helpen met je piercing

Robyn

3D wimpers laten zetten bij Monique, Monique is een super vriendelijke rustige en ook gezellige meid waarmee je op je gemak bent en de wimpers zijn echt ontzettend mooi gedaan! Heel erg blij met het resultaat! Een fijne salon. Aanrader! 😊

Michelle

Vandaag kwam ik voor mijn eerste brazilian wax behandeling bij Revive. Heel vriendelijk ontvangen en tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen. Super tevreden en ik kom zeker terug!

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!