fbpx
header

Reviews


Zij gingen je voor

Wij hebben vele mensen mogen helpen met onze behandelingen. Op deze pagina vind je de ervaringsverhalen van onze tevreden klanten.

Zij gingen je voor

Wij hebben vele mensen mogen helpen met onze behandelingen. Op deze pagina vind je de ervaringsverhalen van onze tevreden klanten.

Klazien

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

Daniëlle

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

Marjan

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

Melissa

Super lieve dames. Meelevend, echte schatten. Kom zeker weer. Was gezellig.

Graciëlla

Top, leuke dames.

Monique

Altijd een fijne behandeling en vakbekwaam personeel. Echt een aanrader.

Ina

Zoals altijd weer mooi wenkbrauwen

Kyra

Nienke is een hele leuke vrouw die je gaag wilt helpen met je piercing

Robyn

3D wimpers laten zetten bij Monique, Monique is een super vriendelijke rustige en ook gezellige meid waarmee je op je gemak bent en de wimpers zijn echt ontzettend mooi gedaan! Heel erg blij met het resultaat! Een fijne salon. Aanrader! 😊

Michelle

Vandaag kwam ik voor mijn eerste brazilian wax behandeling bij Revive. Heel vriendelijk ontvangen en tijdens de behandeling werd duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen. Super tevreden en ik kom zeker terug!

Saskia

Vrolijke en klantvriendelijk personeel ze vertellen alles wat ze gaan doen voordat ze beginnen en onder dr behandeling praten ze gezellig met je.

Jenneke

Ik word altijd supervriendelijk en deskundig geholpen.

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!