fbpx
header

Mogelijkheden


Bekijk hieronder alle behandelingen die Revive Beauty aanbiedt

Al onze producten voldoen aan de Europese richtlijnen (CE) en we werken volgens de richtlijnen van de GGD inzake de hygiëne. Wij zijn lid van de ANBOS & SKIN register.

Bekijk hieronder alle behandelingen die Revive Beauty aanbiedt

Al onze producten voldoen aan de Europese richtlijnen (CE) en we werken volgens de richtlijnen van de GGD inzake de hygiëne. Wij zijn lid van de ANBOS & SKIN register.

Gezichtsbehandelingen

Je gezicht is je visitekaartje. Het eerste dat mensen zien. Het liefst wil je daarom stralend en gezond voor de dag komen. Met een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat je het mooiste uit jezelf haalt, voor een prachtig uiterlijk. Revive Beauty biedt hiervoor vele kwalitatieve gezichtsbehandelingen aan.

Lees meer

Tanden bleken

Zijn je tanden minder wit (geworden) dan je zou willen? Merk je dat je soms je lach inhoudt, uit angst een gebit te laten zien waar je je voor schaamt?

Lees meer

Wimperextensions

Iedereen droomt ervan: langere en vollere wimpers. Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter; ze geven je ook een sexy uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers. Dat maakt niet uit, want met wimperextensions kun je toch de look krijgen waar je naar op zoek bent. Daar helpt Revive Beauty bij.

Lees meer

Pico laser behandeling

Tijdens het eerste gesprek zullen we bepalen of jouw huid en tatoeage geschikt zijn voor deze behandeling en wat het te verwachten resultaat zal zijn. Lees hier meer over de pico laser behandeling voor tatoeage verwijdering.

Lees meer

Brazilian & Hollywood Wax

Waxen: de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3-6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Lees meer

Wenkbrauwbehandelingen

Steeds maar weer ben je ‘s ochtends bezig om je wenkbrauwen de juiste vorm te geven. Je tekent ze wat bij of je epileert ze om de vorm precies naar wens te brengen. Maar het valt niet mee, om dit zelf voor de spiegel te doen. Heb je onhandelbare wenkbrauwen of wil je strakke wenkbrauwen die lange tijd in perfecte vorm blijven? Denk dan eens aan een mooie browlift.

Lees meer

Definitief ontharen IPL/SHR

Wat je ook probeert, de haartjes komen iedere keer weer terug en vaak sneller dan je hoopt. Wil je nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes bij uw oksels, bikinilijn of rug? De MedCos IPL (Intense Pulsed Light) & IPL SHR (Super Hair Removal) methode kan dit voor je betekenen. Met de MedCos IPL en de MedCos IPL-SHR kun je je verzekeren van een behandeling van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

Permanente make-up

Elke dag perfect zittende make-up, zonder dat je hier iedere ochtend al je tijd aan moet besteden? Dat is haalbaar met permanente make-up (PMU). Je wenkbrauwen, lippen en eyeliner zijn hiermee secuur en natuurlijk aan te brengen.

Lees meer

Zonnebanken

Een feestje of evenement in het vooruitzicht? Of ben je gewoon toe aan een gezond bruin kleurtje? Maak dan gebruik van de zonnestudio bij Revive Beauty. 

Lees meer

Wimperlift

Je wimpers laten je ogen stralen. Ze geven je een sprekend uiterlijk en transformeren daarmee je blik. Niet iedereen heeft de wimpers die ze wil. Ze zijn bijvoorbeeld wat kort of heel licht, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Een wimperlift of wimperbehandeling zorgt ervoor dat je de wimpers krijgt die passen bij jouw gezicht – en jou een prachtige blik geven.

Lees meer

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!