fbpx
header

Wimperextensions

Wimperextensions Hardenberg

Iedereen droomt ervan: langere en vollere wimpers. Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter; ze geven je ook een sexy uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers. Dat maakt niet uit, want met wimperextensions kun je toch de look krijgen waar je naar op zoek bent. Daar helpt Revive Beauty bij.

Wimperextensions nemen?

Wimperextensions zijn (kunst)wimpers die jouw natuurlijke wimpers voller, langer en volumineuzer maken. Het werkt heel eenvoudig: bij Revive Beauty zetten we in één behandeling wimperextensions tussen en in je eigen wimpers en verlengen deze. Door de extensions krijg je mooie, volle wimpers.

Je hebt de keuze uit diverse behandelingen qua look, lengte, volume en style. Hoe meer natuurlijke wimperharen je zelf hebt, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. Dit varieert van basic tot glamour-behandelingen. Wij werken met het merk Lash eXtend dat hierbij prachtige resultaten biedt.

Welke behandeling kies jij?

De ene wimperextension is de andere niet. Bij Revive Beauty kun je dan ook terecht voor een breed aanbod aan extensions. Wij zetten One by One wimperextensions, 3D-volume wimperextensions, Kim K wimperextensions, Eye-liner Look wimperextensions, en Wetlook wimperextensions. Welke past bij jou? 

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we natuurlijk wat het resultaat gaat zijn en wat je kunt verwachten. Weet je nog niet zo welke wimpers geschikt zijn of welke look het beste bij je past? Een consult is altijd gratis. Ook helpen we je natuurlijk graag met vragen op wimper- en beautygebied. Kom langs of maak een afspraak en we helpen je graag!


Ook interessant voor jou

Reviews

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!