fbpx

Wimperextensions

Iedereen droomt ervan: langere en vollere wimpers. Lange wimpers maken je ogen niet alleen groter, ze geven je ook een sexy uitstraling. Helaas beschikt niet iedereen over zulke lange en volle wimpers. Dat maakt niet uit. Want met wimperextensions, kun je toch de look krijgen waar je naar op zoek bent. Daar helpt Revive Beauty bij.

Wimperextensions nemen?

Wimperextensions zijn (kunst)wimpers die jouw natuurlijke wimpers voller, langer en volumineuzer maken. Het werkt heel eenvoudig. Bij Revive Beauty zet ik in één behandeling wimperextensions tussen en in uw eigen wimpers en verleng deze. Door de extentions krijgt u mooie volle wimpers.

Je hebt de keuze uit diverse behandelingen, qua look, betreffende lengte, volume en style. Hoe meer natuurlijke wimperharen je zelf hebt, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. Dit varieert van basic- tot glamour-behandelingen. Wij werken met het merk LasExtend dat hierbij prachtige resultaten biedt.

Welke behandeling kies jij?

De ene wimperextension is de ander niet. Bij Revive Beauty kun je dan ook terecht voor een breed aanbod aan extensions. Wij zetten One by One wimperextensions, 3D-volume wimperextensions, Kim K wimperextensions, Eye-liner Look wimperextensions, en Wetlook wimperextensions. Welke past bij jou? 

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we natuurlijk wat het resultaat gaat zijn en wat je kunt verwachten. Weet je nog niet zo welke wimpers geschikt zijn of welke loos het beste bij je past? Een consult is altijd gratis. Ook helpen we je natuurlijk graag met vragen op wimper- en beautygebied. Kom langs of maak een afspraak en we helpen je graag!


Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!