fbpx
header

Permanente make-up

Permanente make-up Coevorden en Hardenberg

Elke dag perfect zittende make-up, zonder dat je hier iedere ochtend al je tijd aan moet besteden? Dat is haalbaar met permanente make-up (PMU). Je wenkbrauwen, lippen en eyeliner zijn hiermee secuur en natuurlijk aan te brengen.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. De meest voorkomende behandelingen binnen de permanente make-up zijn wenkbrauwen, eyeliner en lipliner. Permanente make-up wordt aangebracht door met heel dunne naaldjes door middel van een PMU-apparaat.

Permanente make-up zit meestal niet in één keer goed. Deze zal gedurende 2 of 3 behandelingen geperfectioneerd moeten worden. Van tevoren gaan we in op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’, dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Permanente make-up Hardenberg en Coevorden bij Revive Beauty

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Er zitten minimaal 4 weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaal vernieuwd is. Dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurt dit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening worden gehouden.

Meestal is het resultaat na de 2e behandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig. Aan te raden is om elke 1 tot 1,5 jaar een touch-upbehandeling te ondergaan, zodat je jarenlang plezier hebt van je permanente make-up en dat de kleur niet vervaagt door invloeden van bijvoorbeeld de zon.

Kwaliteit met permanente make-up Coevorden en Hardenberg

Er zijn een aantal contra-indicaties waar we rekening mee houden, maar dit bespreken we in het uitgebreide consult, alsmede jouw wensen. Zo worden ook de ‘na’-instructies ook uitgebreid met je doorgenomen. Al onze apparatuur, pigmenten en werkruimten zijn goedgekeurd door de GGD.

Voor permanente make-up kun je terecht bij onze locatie in Coevorden. Boek nu jouw eerste afspraak!


Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!