fbpx
header

Wenkbrauwbehandelingen

Haal het mooiste uit jouw wenkbrauwen

Het belang van een mooi paar wenkbrauwen is niet te onderschatten: je brows zijn bepalend voor je gezicht en je gezichtsuitdrukking. Bij Revive Beauty kun je, naast reguliere wenkbrauwbehandelingen, ook terecht voor een browlift, henna brows en airbrush brows.

Browlift

Heb je onhandelbare wenkbrauwen of wil je strakke wenkbrauwen die lange tijd in perfecte vorm blijven? Revive Beauty creëert voor jou de perfecte wenkbrauw met behulp van een mooie browlift. Dunne wenkbrauwen transformeren we hiermee tot sprekende, volle wenkbrauwen. En wenkbrauwen die steeds maar een verkeerde vorm hebben, laten we precies de goede vorm behouden. Wanneer je ontevreden bent met je huidige wenkbrauwen, is deze behandeling dus voor jou dé oplossing. 

Henna brows

Natuurlijk zetten we ook henna brows. Met deze behandeling creëren we een vollere wenkbrauw. Het is daarbij wel wenselijk dat er echte haartjes zijn, omdat het resultaat mooi en natuurlijk moet blijven. De henna hecht zich namelijk ook aan de huid, afhankelijk van het huidtype. Je kunt hier mooie, strakke wenkbrauwen mee creëren en de verf blijft circa 5 weken op de haartjes zitten. De henna-behandeling is bij ons in diverse kleuren te verkrijgen. We bespreken altijd eerst je wensen om een behandeling te vinden die hierop aansluit.

Airbrush brows

Airbrush brows is een techniek waarbij verf (in dit geval henna) met een airbrush-apparaat op het huidoppervlak wordt aangebracht. Airbrush brows zijn dus henna brows die door middel van airbrush worden aangebracht. Deze nieuwe techniek kan samen met een browlift worden geplaatst. Gemiddeld blijven airbrush brows zo’n 7 dagen zitten. De haren van de wenkbrauwen worden niet geverfd; de gezichtshuid wordt wel geverfd door de henna. Uiteraard kan het bij de een langer blijven zitten dan bij de ander. Dit heeft te maken met de snelheid waarmee de henna van de huid loslaat, maar ook met de manier waarop je de huid verzorgt. 

Altijd mooie wenkbrauwen

Is het de eerste keer dat je wenkbrauwen mooi in vorm gemaakt moeten worden, of kom je elke 6 weken? Wij zorgen ervoor dat je altijd met mooi gevormde en geverfde wenkbrauwen weer naar huis gaat.

Wil je jouw wenkbrauwen in topconditie krijgen, voor een sprekend gezicht? Boek nu jouw afspraak!


Ook interessant voor jou

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!