fbpx
header

Wimperlift

Ogen laten stralen door een wimperlift

Je wimpers laten je ogen stralen. Ze geven je een sprekend uiterlijk en transformeren daarmee je blik. Niet iedereen heeft de wimpers die ze wil. Ze zijn bijvoorbeeld wat kort of heel licht, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Een wimperlift of wimperbehandeling zorgt ervoor dat je de wimpers krijgt die passen bij jouw gezicht – en jou een prachtige blik geven.

Lashlift

Een wimperpermanent-behandeling of Lash Volume Lift (LVL) is een handige manier om de wimpers te krullen. Hierdoor kun je de wimpertang aan de kant leggen. Met deze korte en veilige behandeling lijken je wimpers in één keer langer, meer krullend en voller, waardoor je ogen nóg beter tot hun recht komen. 

Revive Beauty behandeling 

Is een behandeling van je eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconenpads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. De lashlift is toepasbaar op alle wimpersoorten; zowel korte als lange wimpers. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Na een wimperpermanent of LVL-behandeling is de wimpertang niet meer nodig. Een ander voordeel is dat de wimpers veel langer lijken door de krul. Dit resultaat blijft ongeveer 2 à 3 maanden zichtbaar. Het is ideaal voor elke vrouw: je bespaart er veel tijd mee. Het nemen van een wimperpermanent of LVL is niet schadelijk voor de wimpers.

De kosten per behandeling zijn €46,50 inclusief wimpers verven.

Browlift

De browlift is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale browlift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller en strakker. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

De kosten per behandeling zijn €46,50 inclusief wenkbrauwen verven.

Neem contact op om jouw afspraak te plannen!


Ook interessant voor jou

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!