fbpx
header

Wenkbrauwbehandeling

Je wenkbrauwen de juiste vorm geven

Steeds maar weer ben je ‘s ochtends bezig om je wenkbrauwen de juiste vorm te geven. Je tekent ze wat bij of je epileert ze om de vorm precies naar wens te brengen. Maar het valt niet mee, om dit zelf voor de spiegel te doen. Heb je onhandelbare wenkbrauwen of wil je strakke wenkbrauwen die lange tijd in perfecte vorm blijven? Denk dan eens aan een mooie browlift.

Wenkbrauwbehandeling bij Revive Beauty

Revive Beauty creëert voor jou de perfecte wenkbrauw met behulp van een mooie browlift. Dunne wenkbrauwen transformeren we hiermee tot sprekende, volle wenkbrauwen. En wenkbrauwen die steeds maar een verkeerde vorm hebben, laten we precies de goede vorm behouden. Wanneer je ontevreden bent met je huidige wenkbrauwen is deze behandeling dus voor jou dé oplossing. 

Verschillende mogelijkheden

Natuurlijk zetten we ook schitterende Henna Brows. Deze super mooie strakke Henna treatment is in diverse kleuren bij ons te verkrijgen. We bespreken altijd eerst je wensen om een behandeling te vinden die hierop aansluit.

Maar natuurlijk ook voor de reguliere wenkbrauwenbehandeling, kun je bij ons terecht.

Of het nu je eerste keer dat je wenkbrauwen mooi in vorm gemaakt moeten worden of kom je elke 6 weken? Wij zorgen dat je altijd met mooie gevormde en geverfde wenkbrauwen weer naar huis gaat.

Wil je jouw wenkbrauwen in topconditie krijgen, voor een sprekend gezicht? Boek nu jouw afspraak!


Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!