fbpx
header

Over ons


Over Revive Beauty

Een stralend uiterlijk, iedere dag. Dat helpen we je bij Revive Beauty te bereiken. Wij staan voor kwaliteit en service en dat uiten we in onze dagelijkse behandelingen. Bij Revive Beauty mag je goede service verwachten van gediplomeerde professionals. Op die manier zorgen we ervoor dat jij tevreden en stralend de salon weer kunt verlaten.

Kwaliteit en service

We weten als geen ander dat uiterlijk erg bepalend is voor hoe je je voelt. Bij Revive Beauty ben je in goede handen. We bieden een breed aanbod van kwaliteitsbehandelingen aan voor veel verschillende doeleinden. Op zoek naar een stralende, egale huid? Hiervoor bieden we veel beautybehandelingen aan. Wil je jouw tanden laten bleken, of juist op een professionele manier bepaalde lichaamsdelen laten ontharen? Revive Beauty helpt je hierbij. We bespreken graag (vrijblijvend) je wensen om de behandeling te vinden om aan die wensen te voldoen.

De beste producten

We werken bij Revive Beauty uitsluitend met hoogwaardige producten. Natuurlijk kijken we hierbij naar wat jouw huid nodig heeft. De producten laten we hierop aansluiten. Mocht je het willen, dan geven we ook advies over de manier waarop je zelf je huid kunt ondersteunen en in topconditie kunt houden. De producten bij Revive Beauty zijn niet getest op dieren. Van alle producten hebben we bijsluiters over het gebruik ervan.

Revive Beauty is lid van de ANBOS en staat geregistreerd in het SKIN register. Ook zijn wij BHV-gecertificeerd en is er een AED in de salon.

Rustmomentje voor jezelf

Even niets doen is noodzakelijk om even weer op te laden. Op die manier blijf je goed voor jezelf zorgen. Tekenen van stress zijn zichtbaar op de huid en veel mensen willen er graag goed uitzien. Genoeg redenen om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ben je oververmoeid? Revive Beauty geeft je weer nieuwe energie. Maak je te weinig tijd voor jezelf vrij? Gun jezelf een relaxmoment in de salon. Zo krijg je het beste voor je huid!

Je bent van harte welkom in de salons in Coevorden en Hardenberg. Heb je vragen of wil je direct een afspraak boeken? Neem contact op!

Leerbedrijf van het jaar

Revive Beauty is in juni 2023 door het Alfa-college uitgeroepen tot leerbedrijf van het jaar!

leerbedrijf van het jaar
leerbedrijf van het jaar

Locatie Coevorden

hailey

Hailey Wessels
Eigenaar

monique

Monique
Schoonheidsspecialiste

kayleigh

Kayleigh
Schoonheidsspecialiste

alysha

Alysha
Allround wimperstyliste

Locatie Hardenberg

caylee

Julia
Allround medewerkster schoonheidssalon / zonnestudio

leah

Leah
Medewerker zonnestudio

Stagiaires beide locaties

Emma
Schoonheidsspecialiste i.o.

Amber
Schoonheidsspecialiste i.o.

Suze
Schoonheidsspecialiste i.o.

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!