fbpx
header

Tanden bleken

Je gebit weer laten stralen

Zijn je tanden minder wit (geworden) dan je zou willen? Merk je dat je soms je lach inhoudt, uit angst een gebit te laten zien waar je je voor schaamt? Niemand vindt het leuk om met zichtbaar verkleurde tanden rond te lopen. Sommigen ervaren zelfs een gevoel van schaamte zodra ze moeten lachen. En dat terwijl een stralende lach je nu juist zo aantrekkelijk maakt!

Het is mogelijk je tanden weer een natuurlijk witte kleur terug te geven door deze te bleken. Bij Revive Beauty kunnen we jouw gebit weer natuurlijk, stralend wit maken.

Waarom je tanden laten bleken?

Je tanden krijgen het dagelijks zwaar te verduren. Koffie, thee, sigaretten, fruitsappen, snoep en wijn: veel stoffen kunnen je tanden doen verkleuren. Het verschilt per persoon hoe sterk dit effect is. De een merkt er weinig van, de ander veel meer. Maar zelfs een kleine verkleuring kan al ongewenst voelen. Revive Beauty helpt je graag bij het witten van je tanden. 

Tanden bleken bij Revive Beauty in Coevorden

Tanden bleken bij Revive Beauty zorgt ervoor dat je tanden weer hun natuurlijke witte kleur terugkrijgen. Bovendien blijkt een professionele gecombineerde behandeling om tanden te bleken het aantal schadelijke bacteriën in je mond te verminderen. Dit komt de gezondheid van je mond ten goede en zorgt voor minder gaatjes en tandvleesproblemen.

Revive Beauty biedt je dus de kans om met een kortdurende en veilige behandeling weer een gezonde stralend witte lach te bezitten. Voorzien van de meest moderne apparatuur garanderen wij je een doeltreffende behandeling die je zelfvertrouwen in een uurtje een enorme boost zal geven.

Neem contact op om je mogelijkheden te bespreken of direct een afspraak te plannen. 


Ook interessant voor jou

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!