fbpx

Brazilian & Hollywood Wax

Waxen: de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3-6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Lycon Precision Waxing

Lycon Precision Waxing is een vrijwel pijnloze, snelle waxbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een langdurig haarvrije huid die verzorgd, zacht en zonder roodheid achterblijft. Ook blijven er geen waxrestjes achter op de huid. Deze behandeling combineert zo verzorging met ontharing inclusief een onweerstaanbare aromatische geurbeleving. 

Advies van Revive Beauty

Wil je optimaal, langdurig glad en haarvrij resultaat? Laat je dan regelmatig waxen. Om je huid zacht en glad te houden raden wij aan om vanaf 1 week na de behandeling meerdere keren, het liefst drie keer te scrubben. Op deze manier zorg je ervoor dat je huid verzorgd blijft én je ingroeiende haren voorkomt. Kom afhankelijk van je persoonlijke haargroeisnelheid na 3-6 weken na de vorige afspraak terug. Je haar dienst dan tenminste 2 mm lang te zijn. Ben je gevoelig voor pijn? Neem dan voorafgaand aan de behandeling een pijnstiller zoals paracetamol. 

Neem contact op om jouw afspraak in te plannen!

Let op!

De eerste 24 uur na de behandeling zijn er een aantal zaken om te vermeiden, om het beste resultaat van de behandeling te garanderen. Dit zijn:

  • Neem geen heet bad of te hete douche
  • Vermijd de zon en/of zonnebank
  • Ga niet naar de sauna
  • Blijf uit het zwembad én uit de zee
  • Draag geen strakke of niet ademende kleding
  • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid
  • Raak de gewaxte huid niet aan met de nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn; lege haarfollikels (haarzakjes) zijn namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën
  • Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vette oliën.

Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!