fbpx
header

Brazilian & Hollywood Wax

Weer gladde benen

Waxen: de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3-6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Lycon Precision Waxing

Lycon Precision Waxing is een vrijwel pijnloze, snelle waxbehandeling. Deze behandeling zorgt voor een langdurig haarvrije huid die verzorgd, zacht en zonder roodheid achterblijft. Ook blijven er geen waxrestjes achter op de huid. Deze behandeling combineert zo verzorging met ontharing inclusief een onweerstaanbare aromatische geurbeleving. 

Advies van Revive Beauty

Wil je optimaal, langdurig glad en haarvrij resultaat? Laat je dan regelmatig waxen. Om je huid zacht en glad te houden raden wij aan om vanaf 1 week na de behandeling meerdere keren, het liefst drie keer, te scrubben. Op deze manier zorg je ervoor dat je huid verzorgd blijft én je ingroeiende haren voorkomt. Kom afhankelijk van je persoonlijke haargroeisnelheid na 3-6 weken na de vorige afspraak terug. Je haar dient dan tenminste 2 mm lang te zijn. Ben je gevoelig voor pijn? Neem dan voorafgaand aan de behandeling een pijnstiller zoals paracetamol. 

Neem contact op om jouw afspraak in te plannen!

Let op!

De eerste 24 uur na de behandeling zijn er een aantal zaken om te vermijden, om het beste resultaat van de behandeling te garanderen. Dit zijn:

  • Neem geen heet bad of te hete douche.
  • Vermijd de zon en/of zonnebank.
  • Ga niet naar de sauna.
  • Blijf uit het zwembad én uit de zee.
  • Draag geen strakke of niet-ademende kleding.
  • Gebruik geen geparfumeerde producten op de huid.
  • Raak de gewaxte huid niet aan met de nagels of vingers als deze niet perfect schoon zijn. Lege haarfollikels (haarzakjes) zijn namelijk gemakkelijk toegankelijk voor bacteriën.
  • Gebruik geen bruinende crèmes of crèmes met vette oliën.

Ook interessant voor jou

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!