fbpx
header

Zonnebanken

Zonnebank Hardenberg en Coevorden

Een feestje of evenement in het vooruitzicht? Of ben je gewoon toe aan een gezond bruin kleurtje? Maak dan gebruik van de zonnestudio bij Revive Beauty. 

Bij de zonnestudio van Revive Beauty ben je het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om je voor te bereiden op de vakantiezon, zodat je hier direct langer van kunt genieten. In onze zonnestudio’s staan alle dagen de 2 turbobruiners van Luxura voor je klaar. Wij verkopen ook zonneproducten van Australian Gold & Devoted, en informeren je hier graag over.

Persoonlijk advies voor in de Zonnestudio Hardenberg en Coevorden

In elke cabine liggen uv-brilletjes, make-up doekjes en deodorant en handdoekjes voor je klaar. Na gebruik kun je deze in de wasmand deponeren. Ter bescherming van je ogen tegen het uv-licht dien je tijdens het zonnen altijd een uv-brilletje te dragen. Als je lenzen draagt, adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te hebben (en ook een uv-brilletje te dragen).

Voor een persoonlijk advies ben je natuurlijk van harte welkom. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers, de bruiningstijd en het zonnecosmetica product adviseren die passen bij jouw huidtype en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies. Als je voor de eerste keer onze zonnestudio bezoekt dan dien je samen met een medewerker van de zonnestudio je huidtype te bepalen. Deze informatie gebruiken we om je van een goed advies te voorzien. Wij zijn aangesloten bij Stichting Verantwoord Zonnen en zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier het gewenste resultaat kunt bereiken.

Hoe werkt het?

Door middel van een muntautomaat activeer je de zonnebank. Als je geld in het muntautomaat hebt gedaan, verschijnt het aantal minuten dat je gaat zonnen op het display. Je kunt dan de cabine ingaan en deze afsluiten. Je hebt 8 minuten om je om te kleden. De bank start vervolgens vanzelf. Mocht je eerder klaar zijn met omkleden, dan kun je de bank zelf starten door op de groene knop te drukken en dan start de bank na 2 seconden. De minimale zonnebanksessie is 10 minuten voor € 7,00.

Zorg er wel voor dat je een ID-bewijs of een rijbewijs meeneemt, zodat de medewerker bij twijfel over je leeftijd kan controleren of je minstens 18 jaar oud bent. Dit is de minimale leeftijd die in Nederland wordt geadviseerd bij een bezoek aan de zonnebank.

Hygiëne

Ter bevordering van de hygiëne staat er in elke cabine een flacon met desinfecteermiddel speciaal voor de zonnebank. Hiermee kun je de zonnebank na gebruik reinigen. Onze zonnebanken worden daarnaast elke dag ontsmet met een speciaal ontsmettingsmiddel voor de zonnebank.

Boek nu jouw afspraak voor de zonnestudio van Revive Beauty!

In onze vestiging in Coevorden is het ook mogelijk om gewoon naar binnen te lopen voor de zonnebank. Zonder afspraak dus!


Ook interessant voor jou

Reviews

Ik wilde heel graag permanente eyeliner, maar aangezien ik op veel producten overgevoelig reageer, heb ik informatie gevraagd over een overgevoeligheidstest. Ik kreeg zeer duidelijke informatie van Hailey Wessels en een uitnodiging voor een patchtest. Dit om te kijken of ik zou reageren op het product dat wordt gebruikt bij de permanente eyeliner. Ik werd erg vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke informatie van Hailey Wessels tijdens de patchtest. Helaas reageerde ik inderdaad overgevoelig op de test. Erg jammer, maar erg blij dat ik de kans hebt gekregen om eerst deze test te laten doen. De salon en medewerkers zijn erg professioneel in hun werk en zeer klantvriendelijk. Ik zal dan ook zeker deze salon iedereen aanbevelen.

- Bianca

Ik ben ontzettend goed en fijn geholpen. Ze nemen alle tijd voor je en de behandelingen worden goed en vakkundig uitgevoerd. Heel blij met deze dames!

- Linda

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien
cta header

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!