fbpx

Zonnebanken

Een feestje of evenement in het vooruitzicht? Of ben je gewoon toe aan een gezond bruin kleurtje? Maak dan gebruik van de zonnestudio bij Revive Beauty. 

Bij de zonnestudio van Revive Beauty ben je het hele jaar door welkom. ’s Winters, om een gezonde kleur te krijgen of te behouden, voor een zonnekuurtje voorafgaand aan de wintersport of voor een opkikker in donkere tijden. Maar ook ’s zomers zijn er goede redenen om een bezoek te brengen aan onze zonnestudio. Bijvoorbeeld om je voor te bereiden op de vakantiezon zodat je hier direct langer van kunt genieten. In onze zonnestudio’s staan alle dagen de 2 turbobruiners van Luxura voor je klaar. Wij verkopen ook zonneproducten van Australian Gold & Devoted, en informeren je hier graag over.

Persoonlijk advies

In elke cabine liggen uv-brilletjes, make-up doekjes en deodorant en handdoekjes voor je klaar. Na gebruik kun je deze in de wasmand deponeren. Ter bescherming van je ogen tegen het uv-licht dien je tijdens het zonnen altijd een uv-brilletje te dragen. Als je lenzen draagt, adviseren wij die tijdens het zonnebaden uit te doen (en ook een uv-brilletje te dragen).

Voor een persoonlijk advies ben je natuurlijk van harte welkom. De minder ervaren zonnebankbezoekers dienen voorzichtig te beginnen. Daartoe zullen onze medewerkers, de bruiningstijd en het zonnecosmetica product adviseren die passen bij jouw huidtype en bruiningswensen. Maar ook de ervaren zonnebankbezoekers geven wij graag tips en advies. Als je voor de eerste keer onze zonnestudio bezoekt dan dien je samen met een medewerker van de zonnestudio je huidtype te bepalen. Deze informatie gebruiken we om je van een goed advies te voorzien. Wij zijn aangesloten bij Stichting Verantwoord Zonnen en zorgen ervoor dat je op een verantwoorde manier het gewenste resultaat kunt bereiken.

Hoe werkt het?

Door middel van een muntautomaat activeer je de zonnebank. Als je geld in het muntautomaat hebt gedaan, verschijnt het aantal minuten dat je gaat zonnen op het display. Je kunt dan de cabine ingaan en deze afsluiten. Je hebt 3 minuten om je om te kleden. De bank start vervolgens vanzelf. Mocht je eerder klaar zijn met omkleden dat kun je de bank zelf starten door op de groene knop te drukken en dan start de bank na 2 seconden. De minimale zonnebanksessie is 10 minuten voor € 5,00.

Zorg er wel voor dat je een ID-bewijs of een rijbewijs meeneemt zodat de medewerker bij twijfel over uw leeftijd kan controleren of u ouder bent dan 18 jaar. Dit is de minimale leeftijd die in Nederland wordt geadviseerd bij een bezoek aan de zonnebank.

Hygiëne

Ter bevordering van de hygiene staat er in elke cabine een flacon met desinfecteermiddel speciaal voor de zonnebank. Hiermee kunt u de zonnebank na gebruik reinigen. Onze zonnebanken worden daarnaast elke dag ontsmet met speciale ontsmettingsmiddel voor de zonnebank.

Boek nu jouw afspraak in de zonnestudio van Revive Beauty!

In onze vestiging in Coevorden is het ook mogelijk om gewoon naar binnen te lopen voor de zonnebank. Zonder afspraak dus!


Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!