fbpx

Wimperlift

Je wimpers laten je ogen stralen. Ze geven je een sprekend uiterlijk en transformeren daarmee je blik. Niet iedereen heeft de wimpers die ze wil. Ze zijn bijvoorbeeld wat kort of heel licht, waardoor ze nauwelijks zichtbaar zijn. Een wimperlift of wimperbehandeling zorgt ervoor dat je de wimpers krijgt die passen bij jouw gezicht – en jou een prachtige blik geven.

Lashlift

Een wimperpermanent-behandeling of Lash Volume Lift (LVL) is een handige manier om de wimpers te krullen. Hierdoor kun je de wimpertang aan de kant leggen. Met deze kort een veilige behandeling lijken je wimpers in één keer langer, meer krullend en voller, waardoor je ogen nóg beter tot hun recht komen. 

Revive Beauty behandeling 

Is een behandeling van je eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. De laslift is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel korte als lange wimpers. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Na een wimperpermanent of LVL behandeling is de wimpertang niet meer nodig. Een ander voordeel, is dat de wimpers veel langer lijken door de krul. Dit resultaat blijft ongeveer 2 à 3 maanden zichtbaar. Het is ideaal voor elke vrouw, je bespaart er veel tijd mee. Het nemen van een Wimperpermanent of LVL is niet schadelijk voor de wimpers.

Kosten per behandeling €46,50 incl wimpers verven

Browlift

Is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale browlift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

Kosten per behandeling €46,50 incl wenkbrauwen verven

Neem contact op om jouw afspraak te plannen!


Ook interessant voor jou

Reviews

Super goed advies en prijskwaliteit. Heel vakkundig en prettige sfeer

- Klazien

Geholpen door Kaylee met make-up advies. Professioneel en ze heeft zoveel kennis en leuke handige tips. Altijd even vriendelijk en gastvrij. De producten die verkocht worden zijn niet duur en zeer prettig in gebruik van hoge kwaliteit.

- Daniëlle

Ik was best gespanne, maar Nienke stelt je gerust. Legt goed uit wat ze gaat doen. En is heel professioneel. Supertevreden, zeker een aanrader om een piercing te laten zetten.

- Marjan

Neem vandaag nog de stap en maak een afspraak!

Wij hebben alles in huis om jou weer je mooiste zelf te laten worden!